Colaborare

Considerăm că motorul ce face posibilă dezvoltarea acestui portal este reprezentat de colaboratori. Prin ajutorul nemijlocit al acestora portalul poate oferi informații de actualitate din domeniul securității informațiilor. Mulțumim pe această cale celor ce și-au adus contribuția în dezvoltarea acestui proiect!

în viziunea noastră, expresia cea mai bogată a educației în domeniul securității informației este cunoașterea pusă în practică prin efortul comun, pentru beneficiul comun.

Pentru a putea face parte din cadrul comunității noastre, primul pas este înregistrarea dvs. pe portalul www.securitatea-informatiilor.ro, folosind fie secțiunea de autentificare din partea dreaptă a ecranului, link-ul de înregistrare, fie pagina de înregistrare. După procesul de înregistrare vă puteți loga folosind secțiunea de autentificare sau pagina pagina de autentificare. Din acest moment puteți posta articole în cadrul site-ului www.securitatea-informatiilor.ro, ca și contribuitor.

Utilizatorii din cadrul acestei comunități se clasifică astfel:

  • Contribuitor – utilizatorul care deţine acest rol poate scrie şi modifica numai propriile articole, însă nu le poate publica. Este nevoie de o evaluare prealabila din partea unui Editor sau a unui Administrator pentru publicarea articolelor;
  • Autor – utilizatorul care deţine acest rol poate scrie, modifica şi publica doar propriile sale articole;
  • Editor – utilizatorul care deţine acest rol poate scrie, modifica şi publica nu numai propriile sale articole, dar şi articolele altor utilizatori. Editorul poate administra categoriile din cadrul site-ului.
  • Administrator - utilizatorul care deţine acest rol deține drepturi de admninistrare asupra tuturor articolelor, categoriilor și paginilor site-ului.

Condițiile colaborării:

Articolele ce urmează a fi postate în cadrul acestui portal trebuie să fie de actualitate, să abordeze o temă din domeniul securității informațiilor și să conțină sursele bibliografice.