Conferința Cyberthreats 2012

Articol postat de:

conferinta

Securitatea informatică intră într-o nouă eră. Maturitatea companiilor financiar-bancare tinde să ajungă la nivelul la care să conştientizeze beneficiile securităţii, dincolo de obligaţiile impuse prin reglementări.

Criza globală şi naţională a generat pierderi suplimentare la nivelul sistemului financiar-bancar, ca urmare a lipsei unei viziuni, unui sistem global de securitate informatică pentru fiecare instituţie în parte şi unor competenţe relevate şi certificate.

Vă invităm să fiţi alături de Institutul Bancar Român, în calitate de partener, în conştientizarea, profesionalizarea şi crearea unei baze de competenţe solide în domeniu, bazată pe soluții și servicii profesioniste. Conferința se va bucura de prezența reprezentantilor BNR si ARB, a serviciilor speciale, a autorităților guvernamentale, a reprezentanților firmelor de consultanță și a marilor furnizori de soluții și servicii informatice și de securitate.

Alături de noi veţi putea disemina experienţa şi valorile Dumneavoastră, ale companiei dumneavoastră fie că sunteți beneficiar, specialist, furnizor de soluţii, integrator de sisteme sau ofertant de servicii.

Pentru informații suplimentare vă invit pe situl conferinței: www.cyberthreats.ro.
Persoana de contactat dedicată dumneavoastră este:
Alina Burlacu, Organizator Eveniment, email: alina.burlacu@ibr-rbi.ro