DefCamp 2013 – conferința internațională de hacking & securitate informatică

Articol postat de:

DefCamp

În perioada 29 – 30 noiembrie, la Crystal Palace Ballroom, București are loc unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatică din România – DefCamp. Evenimentul îi are ca invitați speciali pe Raoul Chiesa, fondator și președinte The Security Brokers și Carsten Eiram, Chief Research Officer la Risk Based Security.

Ajunsă la a patra ediție in acest an, DefCamp este o conferinta cu traditie in Romania. Evenimentul din această toamnă va antrena participanții în discuții referitoare la 0days, PRISM, mobile security problems, DDOS, networking, P2P networks, social engineering, camera surveillance, application security research, lockpicking, secure system administration. Prezentările sunt susținute de specialisti precum Raoul “Nobody” Chiesa, Presedintele The Security Brokers si Carsten Eiram, Chief Research Officer la Risk Base Security acestia fiind si invitatii speciali ai evenimentului.

Lista este intarita de Kizz MyAnthia, Senior Penetration Tester – Shadowlabs la HP Enterprise Security, Nathan LaFollette “httphacker”, Senior Security Consultant – Shadowlabs la HP Fortify,Nir Valtman, R&D Chief Security Officer @Retalix, Milan Gabor, CEO al Viris, Adrian Furtuna, Security Consultant la KPMG Romania, Bogdan Alecu, System Administrator la Levi9 si speaker cu traditie al DefCamp, dar și de Alex Negrea, Co-founder al docTrackr.com.

DefCamp 2013 este cel mai mare eveniment din domeniul securitate informatică & hacking din tară, fiind așteptați în capitală peste 300 de participanți din România și din țările vecine, participanți cu nivele de experiență variate – de la studenți și elevi până la lideri în industrie și experți în securitate cibernetică și research.

Sursa foto: defcamp.ro
Sursa articolului: defcamp.ro