ASBIS România introduce noua soluție AVG 2011 Enhanced Internet Security

Articol postat de:

internet security

AVG Technologies, producatorul celui mai popular software anti-virus gratuit, a anuntat disponibilitatea imediata a celei mai noi game de software de securitate pentru Internet, AVG 2011. Proiectarea suitei software AVG 2011 a avut la baza suportul comunitatii globale AVG, formata din peste 110 milioane de utilizatori. Produsul ofera protectie imbunatatita pentru Web si retelele de socializare, printre cele mai bune rate de detectie din industrie, usurinta in utilizare si un design care ii permite sa fie mai rapid, mai agil si mai puternic. AVG 2011 este cea mai avansata solutie antivirus a companiei pentru utilizatorii finali si afaceri mici.

„Principala caracteristica a suitei AVG 2011 este ca acesta beneficiaza de puterea comunitatii noastre formata din 110 milioane de utilizatori. Cu noua abordare si multumita noii tehnologii People-Powered Protection, toata lumea este incurajata si imputernicita sa fie parte integranta a solutiei; oricine face parte din comunitatea AVG contribuie la protejarea oricarei alte persoane care foloseste totodata produsele noastre. In acest fel, in fiecare zi primim pentru evaluare peste 1,5 miliarde de amenintari potentiale din toata lumea”, a declarat J.R. Smith, CEO, AVG Technologies.

„Suntem de parere ca puternicele caracteristici de securitate Web ale suitei AVG 2011, inclusiv securitatea imbunatatita a retelelor de socializare, viteza sporita, ratele de detectie si interfata intuitiva usor de folosit sunt cele mai bune din clasa sa, atat in randul ofertelor “free” cat si a software-lui de securitate platit.”

Din moment ce 99% dintre amenintarile de azi au la baza Internetul si sunt active pe site-urile Web legale mai putin de 24 de ore, analiza si detectia in timp real sunt critice. Solutia AVG de scanare in timp real, LinkScanner, este unica pentru AVG si s-a dovedit a fi un adversar formidabil al amenintarilor care exista in mediul IT. Disponibil pentru PC si Mac, LinkScanner permite utilizatorilor sa navigheze, sa efectueze cautari, sa trimita e-mail-uri, sa faca cumparaturi si sa utilizeze retelele de socializare online cu increderea ca paginile pe care le vizualizeaza nu sunt compromise, iar site-urile pe care aleg sa le viziteze sunt sigure. LinkScanner verifica automat si protejeaza in timp real link-urile schimbate in cadrul retelelor de socializare precum Facebook si MySpace, fara a deranja, fara cerinte de configurare – protectia este activata automat, pentru a fi mereu in siguranta.

Ca raspuns la comentariile primite de la comunitatea globala AVG, suita AVG 2011 include acum o serie de imbunatatiri care simplifica utilizarea. Procesul de instalare pentru software a fost redus la cinci click-uri simple, in timp ce procesul de dezinstalare a software-ului este la fel de cursiv ca si pana acum. In urma constatarii faptului ca multi dintre utilizatori folosesc frecvent aplicatii multimedia, AVG 2011 include optiunea „game mode”, prin care scaneaza si protejeaza calculatoarele utilizatorilor fara a intrerupe aplicatiile multimedia care ruleaza in modul “full-screen”cu notificari de tip pop-up. In plus, AVG 2011 are optiunea „Single click fix” – o noua functie care permite utilizatorilor sa solutioneze in mod automat problemele software, printr-un buton „Fix It” usor de accesat.

Pentru a utiliza versiunea gratuita de AVG 2011, care are toate functionalitatile de baza mentionate mai sus, vizitati free.avg.com. Gama comerciala completa de produse AVG 2011 pentru consumatori si IMM-uri este disponibila acum la www.avg.com. Pretul pentru o singura licenta AVG Internet Security 2011 valabila un an incepe de la 38 de dolari fara TVA si poate fi gasit la www.asbis.ro.

Sursa: AVG