Firewall gratuit ZoneAlarm

Articol postat de:

Zone Alarm

ZoneAlarm ofera protectie împotriva hackerilor de pe internet.

Zonealarm este disponibil ca un download gratuit pentru utilizatorii individuali si va ofera o protectie fara egal împotriva hackerilor de pe internet. Cu caracteristici precum modul de utilizare „stealth” si un firewall foarte configurabil care poate fi activat cu un click de mouse, Zonealarm este un instrument esential pentru a va pastra datele în siguranta.

ZoneAlarm este un firewall creat pentru a va proteja conexiunea dvs, fie ea pe cablu sau DSL. Programul include servicii de securitate care va anunta de fiecare data cind o aplicatie se deschide sau incearca sa execute vreun program.

Versiunea cea mai noua a ZoneAlarm este una vizibil imbunatatita fata de cea anterioara. Celebrul antivirus a fost inlocuit cu o licenta superioara venita din laboratoarele Kaspersky, aparand astfel si performantele la un nivel vizibil superior.

Nucleul sistemului se bazeaza pe componente antivirus, antyspyware si antiatachament si a putut fi realizat datorita colaborarii Kasperky- OS Firewall.

ZoneAlarm considera cu un grad inalt de pericol ceea ce alte programe asemanatoare trec cu „vederea”. ZoneAlarm blocheaza pana la obtinerea permisiunii accesarea paginilor cu posibile probleme, selectand accesul la siteurile de divertisment si la alte obiecte cu risc de virusare. Mai mult, protejeaza utilizatorii de AOL, ICQ, MSN si Yahoo, stiut fiind faptul ca aceste programe ofera cea mai ridicata rata a virusilor. In plus, alte programe care necesita accesarea prin introducerea numarului cardului sau a altor documente importante sunt alese cu grija si le este semnalat gradule de risc prin aparitia unui mesaj informativ.

Testat in laboratoarele AV-Test.org, programul a facut dovada unei functionari foarte bune, stopand instalarea a 98, 3 % din programele de backdoor, 97% din spamuri si 99% dintre virusii troieni.

Facilitati ZoneAlarm:

  • Usor de instalat si de deschis
  • Te protejeaza imediat dupa instalare
  • Controleaza traficul intrare-iesire si blocheaza amenintarile scapate de alte produse
  • Poate bloca instant porturile dupa care face PC-ul invizibil hackerilor
  • Protectie proactiva intrare-iesire
  • 2 GB backup online (optional)
  • Multiple straturi pentru o protectie avansata continua
  • Usor de folosit

Accesibil la un pret relativ scazut, ZoneAlarm 9 reprezinta la ora actuala cea mai buna varianta a ZoneAlarm.

Sursa: Chip