Firewall Online Armor

Articol postat de:

firewall

Firewall-ul Online Armor Free este un firewall gratuit si usor de folosit. Ofera protectie maxima impotriva atacurilor. Online Armor adauga un zid de protectie intre calculatorul tau si Internet. Tot ce intra si iese este filtrat, iar securitatea este sporita.

Online Armor este un firewall care nu incetineste PC-ul prin utilizarea excesiva a memoriei, puternic si usor de folosit, protejand tranzactiile online si de asemenea impotriva furtului de identitate, asigurand un browsing sigur prin impiedicarea diferitelor site-uri sa instaleze lucruri nedorite, prevenind instalarea de spyware, dar ajutand si la eliminarea sa, detectand si programele keylogger.

Versiunea gratuita are inclusa o functie HIPS, care impiedica rularea programelor ce nu se afla in baza de date si poate fi configurat sa intrebe utilizatorul daca permite rularea sau nu.

Firewall-ul Online Armor este prezent in 3 versiuni: Online Armor Free, Online Armor Premium si Online Armor ++ (cu antivirus).

Online Armor Premium mai are niste functii in plus fata de versiunea Free (Web Shield, Phishing Filter, Banking Protection), iar Online Armor ++ include pe langa cele oferite de versiunea Premium si un motor antivirus, un motor antispyware si un rootkit scanner.

Sursa: Online Armor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>