Kaspersky a lansat un nou antivirus pentru Mac

Articol postat de:

antivirus

Kaspersky Lab, lider in furnizarea de solutii pentru managementul securitatii informatice, anunta lansarea noii suite de securitate Kaspersky Anti-Virus 2011 pentru sistemul de operare Macintosh. Aceasta a fost creata pentru a oferi utilizatorilor protectie in fata tuturor categoriilor de malware, atacuri cibernetice si spam.

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac protejeaza sistemul de operare Apple Mac OS X de virusi, viermi informatici, cai troieni, spyware, adware, bots, precum si de malware-ul raspandit prin intermediul site-urilor de phishing. Acesta foloseste multiple tehnologii de securitate, precum bazele de date cu semnaturi – atat pentru Mac, cat si pentru Microsoft Windows sau Linux –, analiza euristica, dar si tehnologiile revolutionare de tip „cloud”.

Tehnologiile de tip „cloud” ofera posibilitatea detectiei pe baza de reputatie, metoda care creste semnificativ eficienta in identificarea si eliminarea programelor periculoase, numarul rezultatelor fals-pozitive fiind redus la minimum. Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac se conecteaza automat la serverele companiei, ce contin cele mai noi informatii referitoare atat la tipurile de malware raspandite, cat si la paginile web infectate sau create de infractorii cibernetici pentru frauda. Astfel, optiunea Kaspersky URL Advisor marcheaza adresele URL suspecte si ofera utilizatorului detalii despre originea paginii respective si riscurile la care se expune vizitand-o. Kaspersky URL Advisor se integreaza cu browser-ele Safari, Mozilla Firefox si Google Chrome.

Noul produs
Kaspersky Lab asigura protectie in cazul erorilor care pot conduce la stergerea accidentala de informatii din computer, iar scanarea fisierelor se realizeaza in timp real, fara impact asupra resurselor de sistem sau a vitezei cu care sunt descarcate date de pe Internet.

Interfata solutiei Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac a fost creata in cele mai mici detalii pentru a se integra in design-ul Mac OS X si a celorlalte aplicatii ce ruleaza pe sistemele Apple.

Solutia de securitate Kaspersky Lab for Mac a fost special proiectata pentru a functiona in concordanta cu procesele acestui sistem de operare, fiind pe deplin compatibila cu toate versiunile de Mac OS X de 32 sau 64 de biti, incepand cu 10.5.

Sursa: Premium PR


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>