Kaspersky Internet Security 2011 a obținut performanțe ridicate în testele ComputerBild

Articol postat de:

Kaspersky

Kaspersky Internet Security 2011, suita de solutii securitate pentru utilizatorii individuali, s-a clasat pe locul intai in urma testelor realizate de publicatia ComputerBild la inceputul acestui an.

In total, 10 suite de securitate (opt suite comerciale si doua gratuite) au fost evaluate in mai multe etape, solutia Kaspersky Lab obtinand cel mai ridicat scor
total – 2.41 din 6, pe o scara inversa, 1 fiind cel mai inalt punctaj care se putea realiza.

In cadrul uneia dintre etapele de test, ComputerBild a evaluat capacitatea suitelor antivirus de a identifica malware inactiv, prezent in computer. Fiecare solutie de securitate a executat un proces de scanare pentru detectarea a peste 300.000 de mostre malware actuale periculoase. De asemenea, a fost testata si proprietatea acestora de a bloca executarea de malware inactiv, nedetectat initial pe hard-disk. Kaspersky Internet Security 2011 a oprit toate fisierele periculoase inainte ca acestea sa afecteze computerul, demonstrand si cea mai ridicata rata de detectie pentru malware activ.

„Detectie malware la standard inalt, utilizare simpla si functii folositoare, nu este de mirare ca suita Kaspersky Lab a iesit pe locul intai in testele noastre”, caracterizeaza expertii ComputerBild performanta Kaspersky Internet Security 2011.

„Intotdeauna am pus accentul pe a oferi utilizatorilor nostri cea mai buna protectie”, a spus Nikolay Grebennikov, Chief Technology Office Kaspersky Lab.

„Aceasta abordare a determinat inventarea unor noi tehnologii care acum au devenit un standard in industria antivirus. Testul realizat de ComputerBild confirma faptul ca noua noastra generatie
de produse respecta cele mai exigente cerinte din partea unei solutii de securitate. Kaspersky Internet Security 2011 a obtinut o rata de detectie de 100% pentru malware-ul activ in testul ce reproduce fidel situatii intalnite de utilizator in lumea reala, asigurandu-ne aceasta distinctie pentru al doilea an la rand”, a mai spus Grebennikov.

Sursa: Premium PR