PC Tools Firewall Plus 7

Articol postat de:

firewall

PC Tools este un o companie inovatoare in industria software, cu produse destinate protejarii securitatii, intimitatii si asigurarii bunei functionari a calculatoarelor pe care ruleaza sisteme de operare Windows. PC Tools publica programe si asigura resurse technice pentru securizarea si protejarea calculatoarelor. Misiunea PC Tools este de a incuraja o folosire sigura si stabila a PC-urilor. Produsele si serviciile PC Tools sunt folosite de milioane de utilizatori inregistrati din peste 196 de tari. Acestea sunt destinate utilizatorilor individuali, dar si birourilor, companiilor si agentiilor guvernamentale.

Printre produsele cunoscute se numara: Spyware Doctor, ThreatFire, Registry Mechanic, Privacy Guardian.

Firewall-ul PC Tools Firewall Plus 7 este gratuit.

Principalele schimbari in aceasta versiune sunt:

  • Profiles – aceasta caracteristica simplifica enorm abilitatea userului de a aplica setari de securitate pentru diferite tipuri de retele(de acasa, de la birou, wireless).Userii acum la dispozitie 2 optiuni: fie modifica profiul Default sau creaza unul nou, setandu-l dupa nevoi.
  • Redesigned Network Drivers – driverele de retea au trecut printr-un proces de reproiectare pentru a putea ascunde PC-ul intr-o retea necunoscuta sau noua si pentru a creste stabilitatea. In aceasta versiune s-a adaugat suport complet pentru Windows Filtering Platform si o noua platforma pentru Windows Vista/Windows 7 ce are grija de managementul protocoalelor TCP/IP.
  • GUI Changes – interfata grafica GUI isi mentine aspectul “clasic” al produselor PC Tools, dar are o ordine mai logica a functiilor in fereastra principala.
  • Windows 7 Support – PC Tools Firewall Plus 7 a fost proiectat pentru a suporta Microsoft Windows 7, atat variantele 32bit cat si 64bit.

In masina virtuala ce rula Windows 7 Home Premium s-a comportat exemplar, reportand atacurile. Profilele sunt usor de setat si configurat.

Sursa: PC Tools


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>