S-a lansat antivirusul Avast versiunea 6

Articol postat de:

Avast

Avast! a lansat o noua versiune de antivirus, care este combinatia perfecta dintre ultimele tehnologii de securitate si suportul celei mai mari comunitati de utilizatori, potrivit unui comunicat al companiei.

Avast! 6.0. este special conceput pentru a detecta rapid cele mai noi amenintari si vine in sprijinul utilizatorilor cu o multime de facilitati noi integrate complet in modul de functionare al antivirusului astfel incat sa ofere un plus de securitate. Pe langa aceste avantaje, s-a redus cu 20% dimensiunea pachetului de instalare pentru toate cele trei versiuni – avast! Free Antivirus, avast! Pro Antivirus si avast! Internet Security.

“Cu noul avast! 6.0, am adaugat unuia dintre cele mai bune produse existente deja pe piata – atat in varianta gratuita cat si in variantele premium – multiple functionalitati reunite intr-un produs accesibil si usor de folosit. Acesta este un pas inainte in strategia noastra de a introduce cat mai multe facilitati de protectie in avast! Free Antivirus”, mentioneaza Vince Steckler, CEO AVAST Software.

Noi functionalitati incluse/disponibile in avast! 6.0

AutoSandbox – Prima solutie de virtualizare oferita intr-un antivirus gratuit

Functia AutoSandbox identifica in mod automat aplicatiile suspecte si ofera posibilitatea de le rula intr-un mediu virtual sigur. Utilizatorii au trei optiuni: sa deschida aplicatia prin intermediul mediului virtual AutoSandbox, sa ruleze aplicatia normal sau sa renunte in totalitate la executarea acesteia.

WebRep – Primul sistem de verificare a reputatiei paginilor web inclus intr-o aplicatie antivirus gratuita

Datorita milioanelor de utilizatori avast! din toata lumea, WebRep reprezinta cel mai complet sistem de verificare a reputatiei paginilor de Internet existente pe piata. Plug-in-ul WebRep este instalat automat impreuna cu noul avast! 6.0 si interactioneaza in mod direct cu rezultatele motoarelor de cautare.

SafeZone – Noul desktop virtual utilizat pentru Internet Banking si cumparaturi online – chiar daca este folosit un calculator compromis.

Cu SafeZone, utilizatorii pot creea un singur ecran virtual care sa blocheze toate programele invazive de sustragere a datelor, cum ar fi keylogger-ele, chiar si in situatia in care calculatorul este deja infectat. SafeZone este dispunibil doar in versiunile comerciale – avast! Pro Antivirus si suita premium avast! Internet Security.

Behavior Shield – Un rol extins in depistarea fisierelor suspecte care vor fi testate in AutoSandbox.

Mai multe facilitati de securitate – functionalitati suplimentare de protectie adaugate la avast! Free Antivirus

Avand la dispozitie atat modulul de protectie Web cat si cel de verificare scripturi, utilizatorii avast! sunt protejati contra amenintarilor din paginile de Internet chiar din momentul accesarii acestora. Facilitatea de a bloca paginile web, acum inclusa in avast! Free Antivirus permite utilizatorilor sa restrictioneze accesul la pagini individuale sau generice.

Folosind tehnologii de ultima generatie avast! Antivirus se remarca prin interfata usor de utilizat, cosumul mic de resurse, viteza ridicata de scanare si nivelul ridicat de protectie pe care le ofera utilizatorului.

Sursa: Avast


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>