Spy Sweeper – un produs antispyware de la Webroot

Articol postat de:

antispyware

Spy Sweeper este un program Webroot antispyware.

Acest produs foloseste o tehnologie unica de detectie si inlaturare a programelor de tip spyware si adware. Spy Sweeper opreste programele infectate de a se infiltra in sistem. De asemenea inlatura virusi, troieni sau rootkits.

Spy Sweeper analizeaza registrii sistemului de operare, cookie-urile browserelor web, procesele si intreg sistemul de fisiere. Implementeaza o tehnica unica de a detecta amanenintarile necunoscute inca. Scaneaza de malware in interiorul arhivelor, in interiorul directorului System Restore precum si in alte directoare in care produsele concurente nu intra.

Aplicatia realizeaza o scanare completa a sistemului. De regula intreaga scanare poate dura intre 10 si 15 minute. Daca nu se doreste o scanare completa a sistemului, se pot scana doar directoarele suspicioase, economisindu-se astfel 5-6 minute.

Spy Sweeper implementeaza o monitorizare si protectie in timp real ce blocheaza procesele daunatoare, previne aplicatiile nesolicitate de a fi instalate sau a fi incarcate automat in sistemul de startup, blocheaza acesul la site-uri infectate si protejeaza setarile sistemului.

spy-sweeper
Sursa: Webroot