HP organizează la Iași evenimentul Learn how you can Fortify your Software

Articol postat de:

images

HP Fortify Software Security Center este o suita de aplicatii care elimina si previne in acelasi timp toate vulnerabilitatile aplicatiilor folosite in companii. Pe 7 februarie, la Iasi, are loc evenimentul „Learn how you can „Fortify” your Software” de unde poti afla mai multe despre produsele HP Fortify si cum pot ajuta ele pentru profitul companiei si siguranta datelor, a informatiilor. Participarea la eveniment este gratuita, insa locurile sunt limitate, iar inscrierile au loc aici.

HP Fortify Software Security Center este o solutie dedicata atat aplicatiilor dezvoltate intern, cat si celor achizitionate de la alti dezvoltatori sau aflate in curs de dezvoltare care presupune:

Security testing – identificarea vulnerabilitatilor pe intreaga durata de viata a aplicatiei prin testari statice, dinamice sau integrate,
Secure development – automatizarea managementului, urmaririi, remedierii si administarii riscului aplicatiilor din mediul enterprise.

Pentru a afla mai multe despre produsele HP Fortify si cum pot ajuta ele pentru profitul companiei, cum garanteaza siguranta datelor si informatiilor poti participa la evenimentul „Learn how you can „Fortify” your Software” ce va avea loc la Iasi pe 7 februarie. Asa cum va spuneam si mai sus participarea este gratuita, dar locurile sunt insa limitate.

Sursa foto: planit.net.au
Sursa articolului: TehnoPol