O nouă aplicație SPAM: Vezi cine ți-a vizitat profilul de Facebook

Articol postat de:

facebook

In ultima vreme o noua aplicatie de tip Spam se raspandeste pe Facebook, aplicatie ce pretinde ca arata cine v-a vizitat profilul de Facebook. Mesajul ce apare postat este de forma: „Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook! Instaleaza aplicatia facebook-views pentru a vedea cine ti-a vizitat profilul de Facebook!”.

Dand click pe respectivul link sunteti directionati spre o pagina unde sunteti rugati sa apasati butonul “Instalati aplicatia – Click aici”. Acest lucru va face ca mesajul „Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook!” sa fie postat pe peretele dvs. si sa fie propagat in continuare in reteaua de socializare.

Odata ce ati instalat aceasta aplicatie, solutia de inlaturare a acesteia este de a apasa butonul “X” din dreptul postarii si sa alegeti optiunile “Mark as Spam” sau “Report post/spam”. In momentul in care aceasta aplicatie va avea mai multe raportari ca Spam, probabil va fi scoasa din reteaua de socializare.

Momentan Facebook-ul nu ofera aplicatii de monitorizare a utilizatorilor ce acceseaza pagina dvs. de Facebook!

Sursa: TehnoPol


Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>