OpenDNS investește în tehnologia de securitate

Articol postat de:

security-everywhere-image

OpenDNS a primit 35 de milioane de dolari pentru a-și îmbunătăți capacitățile în domeniul securității pe bază de cloud și analiză big data.

Investiția a venit din partea rețelei Cisco Systems, care va ajuta compania să adauge noi capacități în domeniile informației, vizibilității amenințărilor și a integrării cu sistemele întreprinderilor, pentru a crea un ecosistem de securitate sănătos, scrie Dark Reading.

,, Vrem să identificăm mai multe amenințări, iar astea să înseamnă să colectăm și să analizăm mai multe date, să facem mai multe cercetări și să găsim mai multe lucruri rele. Asta înseamnă să acoperim mai multe dispozitive, să vedem mai mult trafic și să avem abilitatea de a bloca mai multe amenințări, indiferent de protocol sau aplicație”, a spus David Ulevitch, director OpenDNS.

Ulevitch susține că firma este în creștere, datorită combinației între abilitatea de a identifica amenințări avansate de securitate și modelul de livrare a acestora. ,,Acum avem 35 de milioane pentru a accelera procesul”, a spus acesta. Această sumă vine din partea mai multor surse, precum Sequoia Capital, Northgate Capital și Cisco Systems.

,, Se estimează o creștere a serviciilor de securitate pe bază de cloud ca o modalitate a clienților de a-și proteja utilizatorii și mediile. Dorim să investim în companiile și tehnologiile care se aliniază cu strategia Cisco pentru livrarea securității cibernetice inteligente pentru lumea reală”, a declarat un purtător de cuvânt Cisco Systems.

Sursa foto: blog.opendns.com
Sursa articolului: www.securityportal.ro