Schimbaţi-vă parola la contul de LinkedIn! Motivul?

Articol postat de:

LinkedIn

Nu mai putin de 6.5 milioane de parole de pe conturile de LinkedIn au fost facute publice online. Pentru a evita spargerea contului trebuie sa va schimbati parola cat mai repede.

Un hacker din Rusia sustine ca a spart reteaua sociala LinkedIn si drept dovada a publicat aproape 6.5 milioane de parole.

E drept, acestea sunt criptate, dar asta nu inseamna decat ca alti infractori cibernetici mai au de facut un singur pas pentru a intra in conturile LinkedIn.

Mai mult decat atat, reprezentantii LinkedIn au publicat pe contul oficial de Twitter un mesaj prin care recunosc existenta problemelor de securitate, ca exista parole facute publice si ca echipa retelei de socializare lucreaza in aceste momente pentru a gasi o solutie.

Ce puteti face pentru a va asigura ca nu veti intampina probleme pe contul de LinkedIn? Sa va schimbati cat mai repede parola si, de asemenea, daca utilizati aceeasi parola la alte retele de socializare sau pe alte conturi sa o schimbati si acolo.

Sursa foto: forbes.com
Sursa articolului: TehnoPol


Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>