Servicii noi de securitate pentru Europa Centrală și de Est

Articol postat de:

ClickAdimage3

GTS Central Europe a anunțat noi capacități ale serviciilor destinate să protejeze rețelele clienților împotriva amenințărilor Distributed Denial of Service.

GTS este unul dintre principalii furnizori de servicii integrate de telecomunicații și data center din Europa Centrală și de Est, iar noile măsuri sunt aplicate în urma vulnerabilității crescute a clienților și companiilor în fața atacurilor DDoS. Numărul atacurilor a crescut cu aproape 40%, iar magnitudinea lor a înregistrat mai mulți Gpbs per atac, de trei ori mai mult decât anul anterior, scrie SmartNews.ro .

GTS Anti-DDoS este un serviciu cloud care asigură monitorizarea permanentă și elimină traficul cu potențial periculos. Acesta permite accesul traficului legitim în rețelele clienților, în timpul unui atac, iar prezența online și desfășurarea activității acestora nu sunt afectate.

,, Atacurile DDos sunt din ce în ce mai frecvente și complexe, provocând perturbări în activitatea companiilor din regiune. Pentru a maximize timpul de funcționare, clienții au nevoie de protecție a rețelei care să le permită să își dezvole afacerea și să își protejeze brandul”, a spus Sunny Kumar, vice-președinte GTS.

GTS deține și operează rețele extinse de fibră optică și centre de date în România, Ungaria, Polonia, Cehia și Slovacia. Compania oferă o gamă variată de servicii, de la standard de voce și date până la rețele virtuale private și servicii cloud. Compania se remarcă prin excelență în servicii și valoare adăugată oferită celor 35 de mii de clienți, printre care se numără instituții guvernamentale sau companii din mediul de afaceri.

Sursa foto: www.gtsce.com
Sursa articolului: www.securityportal.ro


Add Comment RegisterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>