SCADA Security Training

Articol postat de:

STE-01

Pentru prima data in Romania, Sandline ofera primul curs de securitate SCADA.

Sandline, în parteneriat cu New Media Academy, Centrul de Strategii Avansate și KIRS Forwarding anunta organizarea primului si singurului Curs de Securitate SCADA din România.

Prin intermediul acestui proiect, Sandline, în parteneriat cu New Media Academy, Centrul de Strategii Avansate, KIRS Forwarding isi propune dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale pentru ofițerii de Securitate pentru sistemele SCADA, manageri IT / Securitate IT, manageri Risc și operatori de sisteme SCADA.

SCADA este prescurtarea pentru Monitorizare, Control și Achiziții de Date (Supervisory Control And Data Acquisition). Termenul se referă la un sistem amplu de măsură și control, automatizările SCADA fiind folosite pentru monitorizarea sau controlul proceselor chimice, fizice sau de transport. Cea mai mare parte a operațiunilor se execută automat de către RTU – Unități Terminale Comandate la Distanță (Remote Terminal Unit) sau de către PLC- Unități Logice de Control Programabile (Programmable Logic Controller). Funcțiile de control ale centrului de comandă sunt de cele mai multe ori restrânse la funcții decizionale sau funcții de administrare generală.

Despre SANDLINE S.R.L.

Sandline are o experienta de 5 ani in domeniul securitatii informatice, cu specializare in etical hacking, teste de penetrare a sistemelor informatice si securizarea acestora impotriva atacurilor cibernetice.

Confirmare pana la data:17 iunie 2014

Sursa foto: www.securingthehuman.org
Sursa articolului: www.comunicatedepresa.ro