Bitdefender a lansat exclusiv în România Antivirus Free Edition

Bitdefender a lansat in Romania Bitdefender Antivirus Free Edition, o solutie software destinata utilizatorilor ce doresc o metoda de protectie a datelor simpla, sigura si gratuita.

Utilizatorii beneficiaza fara nici un fel de cost de tehnologia de protectie Bitdefender, premiata si certificata de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume. In mod repetat, motoarele de scanare Bitdefender s-au clasat pe primul loc in testele independente efectuate in ultimii ani la nivel mondial.

Bitdefender Antivirus Free Edition va functiona complet autonom, fara sa incarce utilizatorul cu mesaje inutile si fara sa aiba nevoie de confirmari, luand de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului. Bitdefender Antivirus Free Edition inaugureaza o noua filozofie de securitate, „fara mesaje inutile, fara configurari”, redefinind standardul solutiilor antivirus gratuite prin rata de detectie ridicata, garantia protectiei datelor si scanarea inteligenta.

Motoarele de scanare se autocalibreaza pe masura ce sunt folosite, in asa fel incat impactul asupra sistemului sa fie minim. „Utilizatorul nu va simti niciodata prezenta antivirusului, iar activitatile sale curente pe computer nu vor fi stanjenite in nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor functiona perfect, fara intreruperi cauzate de solutia de securitate”, afirma Alexandru Balan, Sr. Product Manager la Bitdefender.

”Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evita verificarea repetata a fisierelor curate, reducand astfel la minim amprenta produsului in sistem”, mai adauga Balan.

Dincolo de tehnologiile antivirus certificate si premiate international, Bitdefender Antivirus Free Edition include facilitati suplimentare, cu rolul de a imbunatati experienta utilizatorului cu produsul. Autoscan verifica zonele critice ale sistemului dupa fiecare update, fara a afecta performanta PC-ului, iar integrarea serviciilor de tip “Cloud” ajuta la blocarea mult mai rapida a amenintarilor noi si necunoscute.

Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizeaza periodic in functie de evolutia bazei de date a mostrelor de malware, oferind protectie permanenta chiar si impotriva celor mai recente pericole informatice. Amenintarile necunoscute sunt inlaturate datorita detectiei euristice deosebit de avansate, premiata la nivel mondial de cele mai importante organizatii independente de testare si certificare.

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows si este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limba romana: www.bitdefender.ro/solutions/free.html.

Sursa: Bitdefender