Atenție la conturile Blizzard! Milioane de conturi au fost sparte

Blizzard a anuntat ca au fost furate date personale din milioane de conturi ale utilizatorilor. Inca nu s-a descoperit nicio informatie cu privire la cine a atacat serverele de joc.

Cunoscuta pentru jocurile precum World of Warcraft, Starcraft sau Diablo, Blizzard anunta ca milioane de conturi ale userilor au fost sparte. Cele mai multe sunt din America de Nord. Informatii cu privire la modalitatea in care infractorii cibernetici au reusit sa sparga toate aceste conturi nu au fost inca descoperite, asadar nu se stie inca sigur daca au fost furate si date de pe cardurile userilor. Singurul lucru sigur este faptul ca atacul a fost descoperit pe 4 august.

Battle.net este adresa la care utilizatorii de World of Warcraft, Starcraft 2 si Diablo 3 intra pentru a-si administra conturile personale. Blizzard mai spune ca au mai fost accesate informatiile referitoare la “intrebarile de siguranta” si datele de acces ale celor din SUA, Canada, America Latina, Australia, Noua Zeelanda si sud-estul Asiei.

Sursa foto: kotaku.com.au
Sursa articolului: TehnoPol