Facebook NU permite vizualizarea celor care ţi-au vizitat profilul

Obisnuiti cu Hi5 sau alte retele de socializare asemantoare unde putem vedea cine a vizualizat profilul nostru, pe Facebook au aparut si inca apar tot felul de aplicatii de tip spam care promit ca ii vor “scoate la iveala” pe cei care s-au uitat pe profilul unui anume user.

Ultima din seria acestor aplicatii se numeste simplu “Vezi aici cine ti-a vizitat profilul”. Aplicatia nu face nimic altceva decat sa genereze spam curiosilor care au accesat-o fara sa stea prea mult pe ganduri si sa tag-uiasca toti prietenii acestora pe o fotografie neclara cu scopul de a strange apoi si mai multe conturi in baza de date.

Ce se afla in spatele aplicatiei? Mai multe pagini de Facebook care aduna fraudulos like-uri de la cei care au dat click pe aplicatia cu pricina. Cu alte cuvinte nu doar ca nu veti afla cine a intrat pe profilul vostru de Facebook, dar va veti trezi peste noapte si fan al mai multor pagini de brand.

Sfatul specialistilor in securitate si nu numai este sa raportati paginile si aplicatia ca fiind unele de tip spam pentru a fi eliminate cat mai rapid de Facebook.

Sursa foto: adevarul.ro
Sursa articolului: TehnoPol