FORTINET – Noi tendinţe în securitate

Fortinet, companie de top specializată pe soluții de securitate IT, prezintă noi tendințe ale acestui domeniu.

Gama de produse FortiGate este una dintre aceste inovații, într-un singur produs fiind încorporate „responsabilitățile” unor echipamente diverse sau în care „funcțiile vorbesc între ele”, afirmă Adrian Danciu, director regional al Fortinet pe sud-estul Europei, scrie forbes.ro.

FortiGate oferă protecție împotriva vulnerabilităților la nivel de rețea, conținut și aplicație, fiind un produs care, după spusele lui Adrian Danciu,”oferă clienților atât echipamentul, cât și inteligența din spate”, acesta aflându-se în topul echipamentelor vândute și instalate.

Firma cu sediul central în Silicon Valley a adus primul produs pe piața tehnologiei în 2002, astăzi ajungând la 2 milioane de echipamente de securitate vândute la nivel mondial. De asemenea, compania a înregistrat la finele lui 2014 o creștere de 31% față de anul anterior. Specializată pe producție, compania își distribuie marfa prin intermediul partenerilor, în România acesta fiind NetSafe Solution. Fortinet a intrat pe piața românească în 2005, cinci ani mai târziu formându-și aici și o echipă locală. Compania americană furnizează echipamente de securitate IT la nivel mondial, pentru firme ce activează în domenii diverse, de la industrie, la sectorul public.

Sursa foto: thestreet.com
Sursa articolului: www.securityportal.ro