Licență pe viață pentru suita Kaspersky Mobile Security 9 descarcată de pe Android Market

Kaspersky Mobile Security 9, suita de securitate pentru telefoane mobile inteligente, este acum disponibila la un pret special in magazinul online de aplicatii al Google, Android Market. Utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android pot descarca produsul la preturi de 6.95 Euro in Europa, 9.95 USD in Statele Unite ale Americii si 5.95 lire in Marea Britanie sau oricare alt loc din lume. Licenta este pe viata, pentru un singur dispozitiv mobil per utilizator.

Kaspersky Mobile Security 9 pentru Android a fost lansata recent si in Romania, solutia de securitate oferind protectie avansata impotriva amenintarilor informatice pentru platformele mobile de operare, dar si pentru informatiile personale stocate pe telefon. KMS 9 include modulul Anti-Theft, pe care utilizatorul smartphone-ului il poate folosi pentru a bloca dispozitivul atunci cand este furat sau pierdut, pentru a-i sterge memoria, a-l localiza prin GPS si pentru a primi notificari referitoare la noul numar de telefon, in cazul in care SIM-ul a fost schimbat. De asemenea, cu ajutorul tehnologiilor avansate de protectie a confidentialitatii, utilizatorii pot ascunde anumite contacte si informatii din telefon, inclusiv lista apelurilor si SMS-urile schimbate cu diferite persoane.

La momentul actual, produsul este disponibil pentru download in Android Market in limbile engleza si rusa, urmand ca in scurt timp sa poata fi descarcate si versiunile in germana, franceza, suedeza, norvegiana, daneza si multe alte limbi.

„Suntem intotdeauna atenti la preferintele si dorintele clientilor nostri, fie ca ele se refera la anumite functii ale produselor noastre, fie la modul lor de distributie”, spune Sergey Nevstruev, Director al Mobile Services la Kaspersky Lab. „Evident, pentru utilizatorii de telefoane mobile cu sistem Android, cea mai simpla cale de a instala produsul este de a-l descarca direct din Android Market. Poti obtine protectie completa a datelor stocate pe telefonul mobil pentru mai putin de 3 centi pe zi? Bineinteles! Acum, fiecare posesor de telefon cu Android isi poate securiza eficient informatiile de pe el”, incheie acesta.

Sursa: Kaspersky