SoftOne obține două certificări internaționale

SoftOne Technologies,unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și solutii ERP și Cloud, lider pe piața de business software din Grecia și zona Balcanilor, a fost certificat recent cu standardele internaționale ISO/IEC 20000-1:2011, pentru Managementul Serviciilor IT, și EN ISO 27001:2005, pentru Securitatea Informației.

ISO/IEC 20000-1:2011 este standardul internațional dedicat managementului serviciilor IT. Acesta atestă faptul că SoftOne pune în aplicare un set integrat de procese de management pentru furnizarea eficientă de servicii Cloud și on-premise către clienții săi.

EN ISO 27001:2005 este un standard global care prevede specificațiile și practicile necesare unui sistem de management al securității informației. Această certificare atestă faptul că SoftOne a definit și implementează un set coerent și cuprinzător de standarde de securitate, pentru a asigura în mod constant soluții avansate de business, oferind clienților fiabilitate si securitate.

“Obținerea ISO 20000 și 27001 reprezintă un moment cheie foarte important pentru SoftOne,  devenind una dintre puținele companii la nivel internațional care beneficiază de această combinație rară de certificări în domeniu. Pentru noi este un pas important, care atestă excelența, inovația și angajamentul nostru de a ne îmbunătăți în permanență procesele de business interne, dar și ale clienților și partenerilor noștri. Cele două standarde obținute confirmă că SoftOne deține procedurile și măsurile adecvate de securitate pentru a dezvolta soluții și servicii IT eficiente și de calitate”, a declarat Antonis Kyriazis, CEO SoftOne Technologies.

Certificările au fost efectuate în conformitate cu procedurile TUV AUSTRIA HELLAS, auditor acreditat independent, lider pe piața din Grecia, care a evaluat procesele SoftOne și a confirmat că acestea sunt derulate în conformitate cu cele două standarde internaționale.

Produsul vedetă promovat de SoftOne în România, Soft1 ERP, contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operaționale, prin centralizarea informațiilor și îmbunătățirea productivității companiei. În plus, utilizatorii au acces oricând la datele de interes în anumite momente cheie, având posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afișare, export și tipărire, funcționalitați ce satisfac complet cerințele pentru “Enterprise Mobility”. Soft1 ERP este singura soluție de business din România, care funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și cu un grad de flexibilitate de 100%.

Sursa foto: www.business24.ro
Sursa articolului: www.agora.ro