Cosmote lansează serviciul Connect Secure, împreună cu două oferte dedicate

Cosmote Romania isi completeaza portofoliul de servicii cu valoare adaugata cu un pachet foarte avantajos de solutii de securitate pentru computer. Cu serviciul Connect Secure, clientii isi pot spori siguranta datelor si a computerelor lor, folosind solutiile de securitate Norton, la preturi foarte avantajoase.

Clientii care doresc sa sporeasca siguranta informatiilor de pe computerele lor pot alege extraoptiunile Connect Secure si pot beneficia de una dintre cele doua oferte speciale de la Cosmote. Astfel, promotional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi, gratuit, extraoptiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada initiala a contractului. Mai mult, pentru orice activare a extraoptiunii Connect Secure, clientul (atat nou cat si existent) va beneficia de abonament gratuit timp de 3 luni, in primul an de contract.

Consideram ca siguranta canalului online este foarte importanta pentru clientii nostri si astfel am decis sa ii incurajam sa foloseasca programe de protectie corespunzatoare. Serviciul Connect Secure este furnizat de Symantec, unul dintre cei mai buni producatori de solutii antivirus din lume si suntem incantati ca am incheiat acest parteneriat in beneficiul utilizatorilor nostri de internet mobil 3G, care pot naviga acum pe internet cu deplina incredere“, a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager Dezvoltare Produse si Servicii, Cosmote Romania.

Serviciul Connect Secure ofera una dintre cele mai bune protectii impotriva amenintarilor de pe internet precum virusi, viermi informatici, atacuri ale hackerilor, troieni, programe spyware, include firewall, protectia identitatii si back-up.

Abonatii Cosmote, atat de servicii de voce cat si de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare, la preturi foarte avantajoase: Connect Secure – Norton Antivirus care ofera o solutie antivirus standard cu actualizarea continua a definitiilor virusilor; Connect Secure – Norton Internet Security  oferind protectie completa cu antivirus, firewall, protectie anti-phishing si protectia identitatii; respectiv Connect Secure – Norton 360 care ofera, in plus fata de specificatiile enumerate anterior, si optiuni de backup si setari de optimizare a sistemului computerului.

Sursa: WebPR